Wil je AVOYD Original of AVOYD Bikini Bliss een keer uitproberen? Dat kan! In ruil voor een gratis sample willen we graag jouw ontharingsproblemen beter begrijpen. Dan kunnen we onze producten blijven verbeteren en ze precies laten aansluiten op jouw wensen!

Vul onderstaande vragenlijst in en binnen een paar dagen valt de gratis sample naar keuze bij je in de bus.

Wil je hier niet aan meewerken en betaal je liever een kleine vergoeding voor een sample? Klik om een sample Original, Bikini Bliss, (€3,50) of een setje van beide producten (€4,95) aan te schaffen in onze shop. Direct groots aanpakken en de testfase overslaan? Ga dan naar de webshop of verkooppunten.

Wat is het verschil tussen de producten?

AVOYD Original: Voorkomt ingegroeide haartjes, rode bultjes en scheerirritatie.

AVOYD Bikini Bliss: voorkomt rode bultjes en scheerirritatie, maar voorkomt niet de ingegroeide haartjes. Hiervoor heb je echt Original of Double Delight nodig. AVOYD Bikini Bliss is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Regelmatig krijgen wij vraag naar een proefje van Avoyd Double Delight. Omdat dit product gedurende 6-8 weken dagelijks gebruikt moet worden om pigmentvlekjes te reduceren, bestaan er geen proefverpakkingen Avoyd Double Delight. Proefverpakkingen zijn voor deze lange periode gebruik te klein.

Wat is je ervaring?

Uiteraard zijn we heel benieuwd naar je ervaring. Laat je het ons  weten op avoyd.nl/avoyd-reviews. Je maakt dan ook nog eens kans op een gratis product naar keuze.

Bedankt voor je interesse in onze producten!

 

Wil je weten hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Check ons privacybeleid.

* Alleen na het volledig en serieus invullen van het vragenformulier ontvang je een gratis sample. Wij versturen slechts 1 sample per persoon/adres/huishouden. Verzending enkel binnen Nederland.
Velden met een * zijn verplicht.