Eind april vierde een van mijn beste vriendinnen haar verjaardag. Het was die dag echt prachtig weer dus vond ze het leuk om een etentje in de tuin te organiseren. Ze kon wel wat extra hulp gebruiken in de keuken dus sprak ik met haar af om wat eerder te komen om haar zo een handje te kunnen helpen. Maar nog voordat ik op de fiets kon stappen om naar haar toe te gaan ging er heuse kledingcrisis aan vooraf. Want je weet, een zonnige dag in het voorjaar is wisselvallig en koelt snel af in de avond. Ik twijfelde tussen mijn laatst gekochte polka dot jurk of gewoon een simpele spijkerbroek met fleurige bloemen top.

Optimistisch dat ik was koos ik na wat wikken en wegen voor het jurkje. Iets nieuws staat altijd goed dacht ik zo. Zelfverzekerd stapte ik op de fiets richting mijn vriendin. Bij binnenkomst kreeg ik gelijk de bevestiging van haar dat dit de juiste kledingkeuze was. “Simone, wat zie je er geweldig uit!” gilde ze. Vervolgens drukte ze snel drie kussen op mijn wang. “Kom snel binnen, fijn dat je me even komt helpen.” Ik volgde haar naar de keuken.

Bikinilijn scheren

Ze vertelde me wat ik moest doen en niet veel later stonden we kletsend de hapjes klaar te maken aan het keukenblad. Wel nog snel even omkleden voordat de rest arriveert. Ondertussen maakte ik de laatste dingetjes klaar toen de deurbel ging. En, alsof zorgvuldig gepland, was mijn vriendin net op tijd omgekleed om zelf de deur te openen. Na een tijdje was iedereen aanwezig en stonden we te nippen van onze cocktail in de tuin.

Ondanks dat ik veel meiden niet goed kende hadden we die avond toch wat gemeen. We liepen namelijk allemaal met blote benen. Nadat we het welkomstdrankje hadden genuttigd was het tijd om aan tafel te gaan. Op zo’n zwoele voorjaarsavond komen er heel wat gespreksonderwerpen aanbod. We zaten gezellig aan een lange tafel en ik mengde me van het ene in het andere gesprek.

Je bikinilijn scheren zonder bultjes te krijgen

Toen het over ontharing ging was ik natuurlijk gelijk een en al oor. Om zo nu en dan tussendoor mijn kennis, ervaring en ongezouten mening aan de tafel te delen. Een van de meiden vertelde dat ze van plan was om een laserbehandeling te nemen omdat ze het gedoe van de bikinilijn scheren en de scheerirritatie nadien zo zat was.

Er werd al snel aan tafel gevraagd of dat weglaseren van ongewenst haar niet ontzettend duur is. Ze vertelde dat het wel een flinke investering is, maar dat je er wel verzekerd van bent verder haarloos door het leven te gaan.

Veel meiden vonden die “investering” toch wel wat te prijzig. Ik zou geen scheer goeroe zijn als ik ze niet zou vertellen dat dit vele malen makkelijker, minder pijnlijk en goedkoper kan. “Hoe dan?” Vroegen de dames in koor. Ik vertelde ze dat ik sinds het gebruik van Avoyd bikini Bliss nooit meer last had van scheerirritatie en dat het scheren voor mij echt geen dood vermoeiende taak is.

Bikini Bliss, de beste optie om scheerirritatie te voorkomen

Ik breng gewoon direct na de bikinilijn scheren een laagje aan met bikini Bliss. Dit zorgt ervoor dat er bij de intieme zone geen bultjes of irritatie ontstaat. Wel vertel ik erbij dat het geen ingegroeide haartjes voorkomt, maar dat ook dit probleem makkelijk op te lossen is met de Avoyd Original of Avoyd Double Delight. Het combineren van deze producten zorgt namelijk voor een nog beter scheerresultaat.

Ter ondersteuning pakte ik mijn smartphone erbij om de producten van Avoyd op de Etos website te showen. Want bij Etos krijg je nu bij aankoop van een Avoyd product ook nog eens 25% korting. Daar kan toch geen haar laserkliniek tegen op riep ik, terwijl ik ondertussen, de vrouw die de laserbehandeling wel zag zitten, een knipoog gaf.

Heb jij al ervaring met het gebruik van de Bikini Bliss? Reageer dan onder mijn laatste Facebook post en laat me weten wat je ervan vond. Ik kijk uit naar jullie reacties!

Liefs Simon