Het is echt alweer zover. Herfst in Nederland. Zo is het rokjesdag en voor je het weet is het weer tijd om de klok te verzetten op standje mol. Waarom zo snel, waarom nu al!? Heb ik net m’n eigen variatie  op Killerleggs behaald, moet ik ze alweer verstoppen in een broek en mezelf in een coltrui. Pfff. De tijd gaat snel, daarom mijn wijze les: geniet van alles en iedereen om je heen. Gelukkig is de herfst hier het uitgelezen seizoen voor. Iedereen is weer terug van vakantie. Dus die lang geplande borrels met je vriendinnen, vrienden en familie, kunnen nu eindelijk doorgaan. Maar ook daten is in de herfst een stuk leuker. Het is allemaal nét wat knusser. Na een lange wandeling over het strand of in het bos, schuif je in zo’n gezellig kroegje, dicht tegen elkaar aan. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat de herfst top is. Tenminste op de jeuk en scheerirritatie na, maar gelukkig heb ik daar de perfecte oplossing voor gevonden.

Benen scheren in de herfst

Hebben jullie dat ook dat je dan meteen aan een schrale en droge huid denkt? Bij mij was dat vaste prik. Vreselijk. Zat ik op de fiets met m’n thermopanty onder mijn broek die goed z’n best deed om die gure wind tegen te houden. Wanneer ik die bij thuiskomst meteen uittrok, om me lekker in een jogging te vlijen, ontdekte ik toch altijd weer die droge huid. Zonde van mijn mooie benen.

Jeuk na het scheren

Toen ik nog niet goed wist hoe ik m’n benen moest scheren was het allemaal nog een tikkeltje erger. Door het temperatuurverschil van buiten naar binnen had ik een ontzettende jeukende huid. Bultjes, ingegroeide haartjes, een rode huid ik had het hele pakket. Krabben was de enige remedie. Tenminste dat dacht ik.

Helemaal irritant met de wetenschap dat ik niet 24/7 mijn benen kon verstoppen in een joggingbroek. Sometimes you have to show them, ongeacht hun huidige status. Toch? Hoog tijd voor een oplossing. Goed nieuws, ik heb hem gevonden! Met opgeheven hoofd kan ik namelijk zeggen dat dit voor mij allemaal en in zijn geheel tot het verleden behoort en dat ik tegenwoordig helemaal geen last meer heb van wat-voor-irritatie-dan-ook na het scheren.

Avoyd Original tegen scheerirritatie

Avoyd Original is hét product tegen scheerirritatie, jeuk, ingegroeide haren en rode scheerbultjes. Alleen dat zou al genoeg zijn, maar het is daarnaast ook nog een serum dat helpt tegen een branderige en jeukende huid. En met de vernuftige roller glijd je er super makkelijk mee over je benen.

Irritatie na het scheren actieplan

Oke, misschien zit je op je werk wel stiekem deze blog te lezen. Lig je op de bank lekker te chillen. Of sta je ergens buiten te wachten met je smartphone in je hand. Dit is wat je nu moet doen. Kijk om je heen. Als de kust veilig is voel dan even lekker ongegeneerd aan je benen. Kunnen die wel wat hulp gebruiken? Dan weet jij bij deze wat je moet doen.

Mochten jullie nou ook een goede tip hebben. Deel die dan even met me. Ik zeg maar zo: Prettig toch als de herfst voor jou lekker ‘met rollertjes’ loopt, of was het nou ‘op rolletjes’? 😉