Jeuk na het scheren voorkomen met Avoyd

Scheren, we doen het bijna allemaal: baarden, benen, oksels, bikinilijn, borst en misschien nog wel meer lichaamsdelen. Het scheren van ons lichaam is een onderdeel geworden van onze lichaamsverzorging. Helaas komt dit met een bijkomend ongemak: Jeuk na het scheren. Waar in vroegere tijden nauwelijks aandacht werd besteed aan lichaamsbeharing, zijn er nu allerlei manieren om ons te verlossen van ongewenste of overmatige lichaamsbeharing op plaatsen waar we dit niet willen.

Maar met het vele scheren, harsen, waxen en sugaren heeft onze huid het zwaar te verduren. Zeker op plekken waar de huid wat dunner is, heeft deze het extra zwaar te verduren en kan er snel irritatie of zelfs beschadiging van de huid optreden. Dit kan zich openbaren in scheerirritatie, rode bultjes, ingegroeide haren en zelfs wondjes. Maar misschien wel het meest irritante is jeuk na het scheren. Krabben verergert de jeuk alleen maar en vaak jeukt het ook nog eens op plaatsen waar je nu niet even uitgebreid gaan zitten wrijven of krabben.

avoyd producten jeuk na scheren

Avoyd producten tegen jeuk na scheren

Om een einde te maken aan de ongemakken die gepaard gaan met scheren en ontharen, zoals jeuk na scheren, hebben wij de Avoyd-productlijn ontwikkeld. De crèmes van Avoyd zijn ontwikkeld om de huid te kalmeren en te verzorgen en om scheerirritatie, rode bultjes en ingegroeide haartjes tegen te gaan. Avoyd is er voor zowel de man als de vrouw en de Bikini Bliss en Immaculate man zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Avoyd is dierproefvrij!

Uiteraard zijn onze producten niet op dieren getest. Er zijn genoeg manier om door middel van dier vrije proeven goede producten te ontwikkelen die daadwerkelijk helpen. Wij zijn er dan ook trots op dat Avoyd zo goed wordt ontvangen door onze gebruikers en dat we met onze productlijn op een diervriendelijke manier mensen van hun ongemak af kunnen helpen. Niet alleen helpen onze producten tegen jeuk na scheren, maar werken onze crèmes op een actieve manier om de huid te herstellen en te verzorgen. Avoyd crèmes zijn makkelijk aan te brengen door middel van een handige roller.

Avoyd online te koop en bij de drogist

Wil jij ook af van je scheerirritatie, rode bultjes of ingegroeide haartjes? Probeer dan onze producten en laat je verrassen door het resultaat. Onze Avoyd producten vind je onder andere in onze online shop en kun je ook vinden in het schap van je drogist. Klik hier voor een overzicht van de verkooppunten.