Wees extra lief voor je huid, weg met pigmentvlekjes

Na een zomer vol zon, strand, zee en chloorwater heeft je huid het zwaar te verduren gehad en kan het zijn dat er pigmentvlekjes zijn ontstaan. Je huid kan het wel wat extra liefde en aandacht gebruiken! De herfst is een uitgelezen tijd om je weer lekker in conditie te brengen.

Heb je afgelopen zomer pigmentvlekjes op je huid gekregen?

Door het vele extra ontharen van oksels, benen, bikinilijn en gezicht, kan het zijn dat er pigmentvlekjes zijn ontstaan. Deze pigmentvlekjes ontstaan omdat de melanineproductie wordt verhoogd onder invloed van zonlicht. Deze vlekjes verdwijnen vaak niet vanzelf.

Om deze pigmentatie aan te pakken, hebben wij Avoyd Double Delight ontwikkeld. Dit product voorkomt niet alleen ingegroeide haartjes, scheerirritatie en rode bultjes, bevat een extra ingrediënt dat de de activiteit van het tyrosinase-enzym remt. Dit enzym zorgt voor pigmentatie.

Het is gewoon handig dat je met Avoyd Double Delight twee problemen in 1x kan aanpakken, zonder er extra moeite voor te hoeven doen, of een extra duur product te hoeven aanschaffen.

Wil je je gevoelige huid extra verzorgen na het ontharen?

De bikinilijn is net zoals de okselhuid zeer gevoelig, na het harsen, waxen of scheren ontstaat hier vaak huidirritatie. Bij veelvuldige blootstelling aan de zon of zout zeewater kan deze huidirritatie verergeren en gaan ontsteken. Er zullen hardnekkige rode plekken of ontstoken bultjes ontstaan. Niemand zit de wachten op een felrode huid in de bikinilijn of onder de oksels, daarom is het van belang dat je de huid na het ontharen goed verzorgt. De Avoyd Bikini Bliss is dé ideale lichaamsverzorging voor de bikinilijn, oksels en benen, door de milde samenstelling en de helende werking zorgt de Avoyd Bikini Bliss voor een stralende gladde huid, ook op de extra gevoelige plekjes.

Heb je naast rode bultjes ook last van die vervelende ingegroeide haartjes in de bikinilijn? Gebruik dan ook Avoyd Original of Avoyd Double Delight.

Avoyd voor mannen

Ook de mannenhuid heeft na de zomer wat extra aandacht nodig. Heb jij vaak last van scheerirritatie, rode bultjes en ingegroeide haren? Met Avoyd Original en de Avoyd Double Delight zijn alle probleemzones verleden tijd. Ook is er speciaal voor de gevoelige huid van de man Immaculate Man. Immaculate Man heeft een kalmerende en verzachtende werking en is ideaal voor op het gezicht en in de hals.

Alle Avoyd producten kunnen worden gebruikt op het gehele lichaam en zijn geschikt voor alle huidtypen. Ga de herfst door zonder irritaties.